Du ska vara ung, under 30 och du ska ha ett ungt utseende, du ska se yngre ut än vad du är, du måste vara minst 18 år!! Jag tänder på unga oerfarna killar och lär gärna upp dej så du kan vara bästa älskaren till dina jämnåriga tjejer. Vi kan ses hemma hos mej, om du bor en bit bort har jag plats för övernattning osv. Kontakta mej för snabb träff.

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej.

2 svar “Ung kille sökes

  1. Men var bor du då? Hör av dig till [email protected]…hungrig ung kille väntar. Älskar äldre kvinnor, ni är vackrast 🙂 Ser fram emot att bli upplärd så tjejer i min ålder får passa sig. Skämt åsido men du vet var du hittar mig nu ifall du nappar. Hoppas, det ska bli spännande och se om jag kan få ett svar. Mer information utbytes självklart då.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *