Jag älskar att få komplimanger av killar om min kropp. min kropp hör ihop med mitt självförtroende och varje fin komplimang om den höjer mig rejält, jag har aldrig varit tjejen som ser särskilt bra ut, men för 4 år sen började jag träna regelbundet och börjar nu likna nåt som kallas ”sexbomb” jag får komplimanger vart jag än går, och det behöver jag ha! jag är singel , ganska oerfaren inom sex , håller för fullt på att ta ikapp för missade år. Vill du göra det tillsammans med mig? skriv till mig

6 svar “Snygg kropp eller?

  1. Skicka gärna fler bilder så kommer jag ge dej många fler fina komplimanger.
    Du ser helt underbar ut.
    Sköt om dej,KRAM

  2. jag söker en våt blöt tröna fitta
    som jag vill slicka fitta saften från dig fitta
    min kuk vill spruta in spärma i fitta hålen ni

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *