Skulle fixa lite o käka och hade en baugett hemma, en sån ganska stor och när jag såg den och höll den i min hand så blev jag helt pirrig i hela kroppen, ja det låter tokigt men jag tänkte på en gigantisk stor kuk.

Det är inte ofta jag träffar killar med en gigantisk stor kuk men det har hänt, det är lite annorlunda men det är så skönt att bli knullad hårt och fittan blir överfull, att det gör lite ont är bara upphetsande. Att suga en stor kuk är svårt men jag
har gjort det och när kuken sprutar finns det inget skönare mmmmm

Stor kuk sökes för kravlös sex av mogen kåt kvinna. Vi ses snart hoppas jag
*blink*

Sug och smek från Cattis

Skriv till mig på Knulldating

Ett svar på annonsen “Skönt att bli knullad hårt

  1. Jag vill inte berätta om hur underbart jag är, jag vill att du tar reda på det själv…..Jag skulle älska att hoppa i sängen och njuta med dig… det skulle vara trevligt att träffa dig……tveka inte att skriva till mig
    Väntar på ditt svar,
    Kram på dig

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *