Tjaa jag vill träffa en skön kille för en skön sexträff. Jag vill ha mycket slick och sug och långt förspel där vi verkligen eggar varandra till bristningsgränsen. Jag är så otroligt trött på one night stand, dels ger det sällan nåt och dels är det så tröttsamt att en del inte förstår att jag bara vill ha skön sex och sms:ar och ringer några dagar senare, det är inte så att jag är kaxig och så men det är bara sex jag är ute efter så därför vill jag vara tydlig med det så det inte blir några missförstånd. Känner du att du vill ses irl så hör av dej! Kyss

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej.

Ett svar på annonsen “Mycket slick och sug

  1. vilken läcker bit ,jag vart så kåt när jag fick se ditt kort så jag var tvungen att runka och fantiserra om dig

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *