En knullbrud här som är på jakt efter en speciell kille som vill ta hand om mig i sommar! jag älskar killar som skämmer bort mig, både jag, sofia , helen och camilla söker nu killar i samma stil, alltså riktiga gentlemans, utseendemässigt eller åldersmässigt spelar det ingen roll. inte heller om du är rik eller inte, en kille kan få en tjej att känna sig som en prinsessa utan pengar med. Läs gärna allas egna blogginlägg : – – Hoppas någon av oss är det du letar efter! vi kan också tänka oss att träffas i grupp , dubbel dejt, trippeldejt eller träffa ett helt grabbgäng. =)  Öppna för förslag!  Lite smakprover på mina vänner :

 

Lite smakprov på mina vänner, vissa modigare än andra och visar allt, själv föredrar jag att visa lite och lämna det mesta till fantasin. Vad tycker du är sexigast? se fittan och brösten direkt eller spara nåt till IRL dejten?

2 svar “Knulldocka söker sällskap

 1. Hej!
  Marcus heter jag, är en lång tränad kille på 32 som fullkomligt älskar sex!
  Såg dig här nu och blev väldigt nyfiken!
  Är charmig, härlig, spännande och bra:)!
  Vore spännande att prata lite och träffa dig eller kanske er, ta några glas och se vad som händer, bara fantasin sätter gränserna!
  Hör av dig!

  Kram Marcus

  [email protected]

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *