Hej där ute, vart ni än bor och befinner er, jag är nyinflyttad till sverige och känner inte så många här, är singel ochpå jakt efter lite spänning. jag älskar verkligen allt inom sex, har provat det mesta och det jag inte har provat ,provar jag gärna tillsammans med dig eller med dig + dig vänner . Jag vill helst träffa svenska killar. Men var inte rädd för att skriva oavsett ursprung.
Jag läser inte bloggkommentarer så kontakta mig helst här : MÖTESPLATSEN – gratis att bli medlem

2 svar “Knulldejt med mig kommande helg?

  1. hej snygging..
    du var otroligt sexig o vacker..skulle gärna vilja träffa dig o få ha det skönt ihop med dig o din kropp.
    kommer göra det skönt för dig med.
    jag finns i sthlm
    mvh//Micke

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *