Knulla med mig på lördag?

Nu har jag äntligen gjort slag i saken och sparkat ut idioten jag var ihop med. Nu ska jag leva loppan, vara hur slampig jag vill då jag inte längre har en svartsjuk idiot till pojkvän som försöker kontrollera mig. Jag har registrerat mig på diverse datingsiter på nätet men den jag verkligen trivs på är knullkontakt . Jag orkari nte med alla dessa fjant communities där folk låtsas som de söker efter något annat än sex. Jag menar vem fan letar pratsällskap på nätet? Inte jag iaf! behöver jag prata vänder jag mig till mina kompisar som känner mig in och utantill! Jag vill ha rejäla riktiga killar som kan knulla, och som vet hur man tillfredställer en tjej! Känner du att du har något att erbjuda? lite extra utöver det vanliga? Tveka då inte med att skriva till mig så kanske vi kan ses och knulla skiten ur varandra?

7 svar “Knulla mig på lördag?

  1. jag vill knulla dig på lördag jag vet hur man tillfredställer en tjej hoppas att vi ses

  2. Hejsan! Jag vill ha sex med dig snygging jag är en biffig rejäl karl som vet vad en kvinna behöver. Hoppas vi ses. Mvh!

  3. Hej!
    Jag är en kille som verkligen vill knulla skiten ur dig, ja svär. Skicka bara tibax så hoppas att vi ses närmaste dag som möjligt. Snabbt!

  4. Skriv till mig för ditt livs bästa KK, vet hur man behandlar en vacker kvinna och är själv inte svår att handskas med !;)

  5. Gud vad snygg du är!!!!! Kontakta mig så ska vi knulla en helg min kuk är stenhård o längtar efter din gulliga fitta jag vill slicka dina titts m m.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *