Mig får du hemskt gärna knulla där bak, i munnen, min trånga fitta eller i princip vart du vill bara du gör som jag säger först. Jag vill ha oralsex väldigt långa stunder innan själva knullet. Passar detta dig? Ta kontakt med mig omedelbart för jag är riktigt kåt, frustrerad och knullsugen. Var ganska längesen jag hade bra sex, visst har det blivit en och en annat lösnummer i helgen, men inget jag skulle göra igen, killar som är berusade är verkligen inget att ha i sängen, så ska du träffa mig räknar jag med att du är fullt nykter och lika knullsugen som jag är . Låter det bra? Skriv till mig på knullsugen eller kkchatten ,

9 svar “Knulla mig i röven

  1. tjenna 😉 du hade en riktigt nice bakdel aså 😉 skulle villja göra massa saker med den 🙂 o jag älskar oralsex 🙂 både ge och ta 😉 jag är italienare ^^ bor i stockholm och är jävligt kåt, du kan ju maila mig sötnos 😉

  2. Hej! Vill bara säga en sak till dig… Jag är den du saknar, gäller allt.. vågar du inte Ta chansen att ringa mig… 070-6241398. Puss puss

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *