Jag söker en KK med rejäl kuk som vill knulla alla mina hål redan till helgen? Har du det som krävs? kontakta mig och skriv vad du tror att du har som får mig tänd? Tro mig jag träffar inga loosers utan skall vara riktiga män med kroppar som män. Kan man inte ens ta hand om sin egen kropp kan man definitivt inte ta hand om mig heller. Jag söker alltså inga slappa soffpotatisar! du ska precis som jag gilla träning och vara mån om ditt yttre. Gillar du resor och film är det ett stort + . Även fast jag söker knullkontakter i första hand vill man ändå kunna göra lite annat vid sidan av. Har du lätt för att bli kär är jag inte heller något för dig! jag upprepar jag är ute efter endast sex! Skriv till mig

3 svar “Knulla med mig?

  1. Hej ! Jag är en trevlig go kille som vill ha kontakt med dig,du är verkligen supersexig ! ! Skulle göra det jätteskönt för dig,kvinnan ska vara i centrum !

  2. Gud va läcker du är.min kuk blir stenhård när jag tittar på dig. Vill knulla dig länge, länge. Puss sötnos

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *