Jag.. Vill.. Knulla. Vad är det egentligen som gör att tjejer som knullar mycket eller suger mycket kuk ses som slampiga? Vi gillar ju att ha sex lika mycket som killar. Känns ju inte direkt rättvist att bara det ena könet ska få ligga runt eller? Det är ju inte så att jag lurar folk att jag vill gifta mig o skaffa barn utan jag säger ju som det är, jag vill att du ska ha sex med mig.

I vilket fall, om någon är knullsugen kan ni ju skriva  En ganska ny svensk sida tror jag, har i alla fall inte sett den på TV än, och tur är det – kanske blir för hög konkurrens om killarna annars! Iaf, finns sjukt många knullsugna killar och tjejer som inte är så töntiga att de inte kan säga som de är, att de vill ligga. 🙂 Så ni kan väl höra av er där?

6 svar “Jag vill knulla

 1. hej jag är en seriös ärlig naturlik man på 55 år ifrån Malmö. mycket bra . Helt frisk och ren. Har en mycker aktiv/passiv. finner mig intressant så skicka över ett mail till .mellan 18 till 65 år jag söker en kvinlig vän åtminstone i vecka en gånga att sova med mig
  exempel lördag eller sondag kl:21:00 till på morgonen kl:07:00 eller så kan du bestämma.
  naturligtvis jag vll går tillsängs tillsammans .jag ska ge dig alltid 1000 kr och kan du lära mig svenska också
  naturligtvis vi äter tillsammans också
  [email protected]

  0728425116

 2. Jag vill gärna knulla med dig sötnos. Skulle gärna ta dig bakifrån om du vill det. Min stora kuk är redo för dig när du vill. Puss sötnos

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *