Här har ni en kåt tjej på 24 år som söker spänning i höst. Helst kring stockholms området, men övriga sverige funkar med rätt person. Inom sex gillar jag det mesta, vill inte att man knullar mig analt om du har en stor snopp i för sig, men en lagom stor klarar jag av, kan tycka analsex till och med är skönt, bara inte killen är för stor, jag är duktig på att ge avsugmningar och jag älskar att få min lilla mus slickad och pullad ordentligt innan jag ska knullas…  att ta till lite sexleksaker är roligt! att ta till lite eromoljor är spännande! så jag är öppen för förslag! skriv till mig idag!

2 svar “Jag är öppen för förslag

  1. Tja tja, är en kille på 20 år från norrort i Stockholm. Du ser otroligt bra ut och låter helt perfekt.. Skicka ett mail så kan vi ta upp kontakten där! 🙂

    Robert

  2. Hej jag är en 20 åring kille i Stockholm stad, du verkar väldig söt, skicka ett mail så vi kan träffas i helgen :*

    Steven

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *