Inte bott i sverige särskilt länge än, och måste säga att vara utan sexliv, vara utan vänner i ett nytt land inte är så roligt. jag har precis pluggat klart komvux och kan svenska hyffsat. Jag söker lite folk att umgås med! ha mysigt med! ha skön sex med! kanske till och med en relation! Jag inte så van av att söka folk på nätet men är iaf medlem nu på KNULLDATING.COM alla kan gratis skriva där till mig!

Ett svar på annonsen “inte så van av att söka folk på nätet

  1. Hej är du tjej eller kille vill bara svar tjejer är du ofta kåt av dej som jag brukar du tillfredsställa dej själv när inget annat erbjuds jag har en kuk som är villig för dej den står alltid har du även hår på din fitta jag gillar det lagom så man kan hitta in
    jag önskar att få känna din fitta med min styva kuk så den får spruta på dej inte i än senare från [email protected]

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *