Jag tog steget och vågade pierca min bröstvårta oh yes det gjorde ont, men såhär efteråt är jag absolut stol jag gjorde det. med mina nya nakenbilder tänker jag nu våga ta steget och använda olika kontaktförmedlingar att söka efter flirtar med, har man tur kanske man får dejta någon som gillar piercade tjejer som mig ? tycker det räcker med alla töntar jag nu träffat, nu är det på tiden att även jag träffar den rätte!! jag har varit singel nu i ca3 år,men klart man haft några knullkompisar att ha skönt med på helger, både tjejer och killar så absolut, jag är bisexuell. Antar att de flesta egentligen är bisexuella utan att veta om det, man vet det när man träffar den rätta oavsett dess kön tro mig.

6 svar “Gillar du bilder på nakna tjejer?

 1. Det var en sexig piercing.
  Jag har själv en i bröstet, en tatuering på underarmen och en stor tatuering på ryggen.
  Ingen mes här inte, vi kanske kan börja med att chatta lite på msn och se vart detta kan leda.
  [email protected] är adressen. Bara för dig att adda så du får lära känna mig

 2. hej snygging..
  du var otroligt sexig o vacker..skulle gärna vilja träffa dig o få ha det skönt ihop med dig o din kropp.
  kommer göra det skönt för dig med.
  mvh//Micke

 3. Du va mig en riktig mumsbit vad sägs som att komma hem till mig och till min säng din och min kropp kan nog ha det skönt tillsamans… jag värmer upp min kuk så länge på en docka

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *