Hej!

Söker som sagt fler personer att knulla med främst i Stockholm.
Det jag gillar är följande:

De som dominerar.
En som tar mig hårt och bestämt.
Använder kuken i alla hål (inte leksaker)
Tar mig för den jag är och inte vill ha rollspel.
En som är ren&fräsch med kondom på kuken.
Tar handbojor på mig och låter sina kompisar knulla mig.
Ta LÄTT stryptag, smiska mig, lätt ”slap” i ansiktet och spotta på mig som den slynan jag är. Det gör mig så kåt…
Jag väljer KK efter hur folk skriver vad dom vill göra med mig i sängen. alla får inte svar, inte tid eller lust att knulla alla

Skriv till mig här så får vi se!

5 svar “Fler att knulla i STHLM

    1. jag heter danny som gillar att tjejen visar sig.jag älskar din röv ,du kan åka med domjag vill bara låsa fast dig o visa dig att riktiga man kan .dom bråkar så jag vill bara slicka den fina fittan .jag vill nu att skriver ellerringa är bästa.mhv danny skriv direkt.men hels ring.jag ska hitta på något kul ..

  1. Hej kåta jukka här bor i i Göteborg kalender123d 415 13 mob 0704614536 eller 0772303631 eller [email protected] vill komma hem till mig nu på lördag svara maila eller ring knulla hela natten jag slickar fittan ni får suga min kuk kåta hälsningar fån jukka

  2. Hej jag söker just dig hör av dig till mig kom hem till mig på Kalendervägen 123 d 415 13 Göteborg ring 0704614536

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *