Slynan erkänner sitt dåliga uppträdande för sista tiden…. och sitt uppstudsiga sätt mot sin Master…. vet att mitt straff väntar bakom hörnet när jag minst anar det… min rumpa kommer vara illröd och resten av kroppen ömma… inte minst min fitta efter Masters behandling.. mmmm så stygg flicka jag har varit! Och vilka fantasier jag har haft samt drömmar under nätterna…..

När vi var på väg hem idag i bilen tänkte jag tillbaka på min premiär i stupstocken för några veckor sedan… Jag var lite nervös och pirrig i kroppen…kände mig som 14 år på nytt och oskuld.. Kan inte komma ifrån att det är en av de skönaste känslorna- helt utlämnad,ögonbindeln på och totalt okapabel att ta mig därifrån….

Master trär på mig ögonbindeln och leder mig sedan in till stupstocken i källaren.. Mina ben säras brett och jag bli tvingad att luta mig framåt med armarna brett isär för att passa in där det är ursågat… Känner de hårda träet mot min hud och inser att vid motstånd i denna kommer jag att få fina märken… även om jag inte har något emot såna… tycker de kan vara trevliga att se på och minnas..

Master sänker ner ovandelen på stupstocken och min längtan efter denna totala maktlöshet infinner sig och jag vet vart jag hör hemma.. Under sessionen får jag känna på piskan som viner över min rumpa, rygg och fitta… Master vet hur han ska straffa oldyiga små slynor som mig…

När Master måttar in sin kuk i min mun och jag inte tar den tillräckligt fort viner piskan över mig igen och igen… suger så gott jag kan där jag står i stupstocken.. Master låter min fitta få smaka kuk i omgångar liks min mun..Fortfarande är inte Master nöjd med hur lätt jag tjöjs och tårarna kommer när han pressar in sin kuk så långt de går i min hals… Jag kommer att få träna mycket framöver för att fostras till en bättre knullslyna.

Jag hade inget att sätta emot när Master höll ett stadigt tag i mitt hår och pressade in sin kuk i min mun där jag stod i perfekt höjd i stupstocken.Trots mina försök att komma undan lyckades jag ej…. bara hårdare straff för mitt icke godkända beteende…

Master lät mig till slut få smaka hans sats i ansiktet och mun, slickade i mig det som jag kom åt och lät mina läppar vara öppen för Masters kuk…mmm Master smakade så gott…och min rumpa matchade mina röda lackstövlar innan Master var klar med mig !

Min fitta är alldeles våt och de bultar i hela kroppen… hoppas Master vill ha en kåt slyna nu..

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *