Dominans, Bondage och BDSM

BDSM
En tjej som älskar hårdare tag

Jaha, då var man här efter mycket tvekande om man ska våga eller inte. Nu är det så att jag känner det tagit stopp. Tagit stopp på saker att prova inom sex som jag inte redan är gudomligt bra på. Jag har provat sex med tjej, jag har provat trekant med två killar. Jag har provat trekant med två tjejer och en kille. Jag har sugit av en kille tills hans sprutat. Jag har slickat en tjej till orgasm Haft sex på offentlig plats. Tagit den i stjärten och långt ner i halsen. Jag har provat de flesta sexleksaker som buttplugs, handbojor, dildos, rabbits, analkulor och använt mig av en stor mängd olika sexiga underkläder. Alla dessa ovan nämnda saker är helt underbara. De hjälper till att göra sexlivet bra, oavsett om man är tillsammans med en kille som är duktig i sängen eller en kille som är ganska kass. Nu kanske mina tidigare älskare känner igen mig på bilden så ska inte tala illa om dem. Men jag söker nu något, ingen av dem kunnat erbjuda mig inom sex. Jag vill träffa en dominant kille, eller helt enkelt en kille som gillar rollspel. Jag vill inte lika läkare eller lärare och elev som andra rollspelare. Jag menar rollspel att du, om du inte är en dominant person kan spela en dominant kille det räcker för mig. Jag kan också vara dominant, menar bara att ska man ha vad man tänder på, måste man våga fråga och leta efter det man vill ha eller hur?

Piska mig så kommer jag få orgasm

piska mig
piska mig

Piska mig, smiska mig och var allmänt hårdhänt med mig. Sätt ögonbindel på mig. Knyt fast mig i sängstolpen eller toastolen och knulla mig hårt bakifrån. Låt inte mig bestämma hur du ska knulla mig, gör det som du brukar för att tillfredsställa en kvinna. Jag har lätt för orgasmer och tror mig kunna få en orgasm av att bli piskad. Gör du dessa saker för mig lovar jag göra vad du vill för dig. Vad skulle du tex säga om detta. Du sätter dig ner i soffan med en öl. Jag dämpar belysningen, tar på mig mina latexstövlar som räcker ända upp till låren. Dansar och strippar för dig och går sedan ner på knä framför dig och suger av dig medans du bara njuter och ser på ? Jag har nämligen tagit lite lektioner i striptease och tror jag kan göra dig nöjd med en privatshow! Vi pratar mer om jag lyckats fånga ditt intresse med detta blogginlägg. Skriv en rad eller två så börjar vi där Puss

2 svar “Dominans, Bondage och BDSM

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *