Hade sex igår och det ända som stör mig är att jag blir så jävla blöt att det är som rinnande vatten! HAHA, men bättre än att vara som en öknen? Anyway är det någonting som är fel i mig när efter jag har haft sex med vissa personer tycker dom är skit äckliga och att dom inte ska röra mig, kanske är det nå fel? Jag har ingen aning, jag har ju bara sex med han för att han har någonting som jag vill ha.

Säger det som jag alltid säger att kärlek är så jävla fel den man verkligen vill ha är antagligen upptagen eller så vill den inte ha mig. Men därför har jag sex utan känslor med folk, fast börjar bli fel för du har fått känslor för mig så få BORT DOM!!!!!!! annars gå re dåligt .. haha nää men vart är min stora kärlek? den vill jag faktiskt hitta, ids inte nå mer med det här.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *